fremdeles akseptabelt. Neste stopp
var i Grealou og her ble lunsj inn-
tatt i det fri. Menyen bestod av
brød, pølse, tomat, eple og vann.
Ankom Carjac 8t. 10 min. etter
start. Fant turistinformasjonen og
spurte om herberge. Det var fullt,
men de kunne ordne overnatting på
campingen. Den viste jeg hvor lå,
for den var passert for noen minut-
ter siden. Så for meg campingvogn,
men nei. Jeg fikk seng i et telt, med
to sovecabiner. Jeg delte cabin med
en sveitser. God seng. Nok en ny
opplevelse. Tur på byen for å hand-
le inn til neste dag og spise middag.
3 retters med øl, (EU 15.)
Dag 2. 07.07.04.
Carjac – Pech-Olie. 23km.
Da jeg stod opp var sveitseren aller-
ede reist. Kjøpte loff og den siste
kartboken jeg manglet, Frokost på
campingen for avgang på dagens
etappe. Avgang 0820. Så bar det av
gårde igjen. Gnagsåret jeg fikk i
Danmark har blitt bra. Været er
som i går, noe skyer, litt bris og ca.
25 grader. Så var det bare å gå, med
sekken på ryggen og feltflaska i
belte. Kl. 1040 var det tid for lunch
i det fri. Vanlig meny og litt vin.
Man skal jo kose seg underveis.
Hadde tenkt å stoppe i Limognes,
men plutselig lå byen bak meg, så
det var bare å gå videre. Ny mat-
pause. Spise og drikke er viktig.
Det er ettermiddag, og det er tid for
å finne et sted å overnatte. Ser et
skilt med ”Gite de E`tape”, som
skal ligge 900 meter fra ruta. Det
var en gammel gård, og med ledig
rom. Ble drevet av en hyggelig, ens-
lig mann. 8 timers gåing var unna-
gjort.
Overnatting, tre retters middag
med vin og frokost EU 28.
23
BLADET FOLKESPORT 4 - 2004
Gite de
Etape
Pec-Olie