Table of Contents Table of Contents
Previous Page  23 / 36 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 23 / 36 Next Page
Page Background

fremdeles akseptabelt. Neste stopp

var i Grealou og her ble lunsj inn-

tatt i det fri. Menyen bestod av

brød, pølse, tomat, eple og vann.

Ankom Carjac 8t. 10 min. etter

start. Fant turistinformasjonen og

spurte om herberge. Det var fullt,

men de kunne ordne overnatting på

campingen. Den viste jeg hvor lå,

for den var passert for noen minut-

ter siden. Så for meg campingvogn,

men nei. Jeg fikk seng i et telt, med

to sovecabiner. Jeg delte cabin med

en sveitser. God seng. Nok en ny

opplevelse. Tur på byen for å hand-

le inn til neste dag og spise middag.

3 retters med øl, (EU 15.)

Dag 2. 07.07.04.

Carjac – Pech-Olie. 23km.

Da jeg stod opp var sveitseren aller-

ede reist. Kjøpte loff og den siste

kartboken jeg manglet, Frokost på

campingen for avgang på dagens

etappe. Avgang 0820. Så bar det av

gårde igjen. Gnagsåret jeg fikk i

Danmark har blitt bra. Været er

som i går, noe skyer, litt bris og ca.

25 grader. Så var det bare å gå, med

sekken på ryggen og feltflaska i

belte. Kl. 1040 var det tid for lunch

i det fri. Vanlig meny og litt vin.

Man skal jo kose seg underveis.

Hadde tenkt å stoppe i Limognes,

men plutselig lå byen bak meg, så

det var bare å gå videre. Ny mat-

pause. Spise og drikke er viktig.

Det er ettermiddag, og det er tid for

å finne et sted å overnatte. Ser et

skilt med ”Gite de E`tape”, som

skal ligge 900 meter fra ruta. Det

var en gammel gård, og med ledig

rom. Ble drevet av en hyggelig, ens-

lig mann. 8 timers gåing var unna-

gjort.

Overnatting, tre retters middag

med vin og frokost EU 28.

23

BLADET FOLKESPORT 4 - 2004

Gite de

Etape

Pec-Olie