Til alle medlemmer i Norges Turmarsjforbund og til alle andre som vurderer å bli medlem

Publisert av Espen Andresen 28/06/2013 - 09:51

Det er sommer med et skiftende vær. Uansett håper jeg alle nyter fine feriedager og har det hyggelig med familie og gode venner.

Det er i disse dager sendt ut ”OPPLYSNINGER TIL TERMINLISTEN 2014” i tillegg til ”FORELØPIG TERMINLISTE FOR 2014” . Ber pent om at dette gjennomgås nøye og at innsendingsfristen 6. eptember 2013 blir overholdt.

Nå har det så langt blitt praktisert at kommunikasjonen mot våre medlemmer har blitt formidlet via post. Dette ønsker vi å endre på for å spare store beløp i portoutgifter i tillegg til at kommunikasjonen vil bli raskere og at det blir en mer effektiv formidling av informasjon.

Det er et poeng at leder av hver klubb gir oss en tillatelse til å formidle dette mot en e-postadresse som vil bli forpliktende i forhold til å videreformidle informasjon som er relevant for styret og medlemmene i respektive klubber /foreninger. I den forbindelse har det blitt sendt ut et skriv til alle medlemsklubbene.

Når det gjelder de som vurderer et medlemsskap så ta gjerne en titt på denne hjemmesiden og kontakt undertegnede på tlf. 67 90 55 36 eller via e-post ntf@turmarsjforbundet.no. Vi tilbyr sosialt samvær, turmarsjer fri for konkurranse og god helse !

Med ønske om en fortsatt fortreffelig og aktiv sommer !

for NORGES TURMARSJFORBUND