Har dere lyst til å arrangere Norgeslekene 2016?

Publisert av Espen Andresen 13/03/2014 - 07:48

Norgeslekene arrangeres første helga i august hvert annet år. Tidsrom for Norgeslekene blir 04 – 07 august.

Dere bestemmer selv hvilke marsjer dere vil arrangere under arrangementet, men en av marsjene må ha Norgeslekene medaljen inkludert i startkontingenten.

norgeslekene2016medaljeNorgeslekene medaljen blir som på bildet til venstre, sted og årstall blir skrevet på agraffen.

Medaljene og pin til svømming/sykling bestilles fra Norges Turmarsjforbund i tillegg til T-trøyer/genser.

T-trøyer til funksjonærer blir solgt med rabatt fra forbundet.

Annonse om arrangementet blir gratis presentert i Turmarsjnytt og på Norges Turmarsjforbund sin hjemmeside.

Søknad om å få arrangere Norgeslekene 2016 sendes Norges Turmarsjforbund innen 1.juni 2014 enten via post eller til vår e-post adresse: ntf@turmarsjforbundet.no

Søknaden vil bli behandlet på vårt styremøte senere i juni 2014 og hvem som blir arrangør vil bli offentliggjort under Norgeslekene i Steinkjer første helga i august 2014.