Bli med til solskinnsøya i middelhavet

Publisert av Espen Andresen 29/08/2013 - 09:55

Vi har gleden av å informere om at vi har inngått en samarbeidsavtale med Active Travel Norge som leverandør av reisearrangementer som tilbys medlemmer i Norges Turmarsjforbund (NT).

Samarbeidet skal bidra til å utvikle og styrke det sosiale samholdet for medlemmer i NT gjennom å tilby attraktive og interessante reiseopplegg til en fornuftig medlemspris, samt bidra til å gjøre NT til en attraktiv medlemsorganisasjon.

Vår første tur går til Nord-Kypros – solskinnsøya i Middelhavet med avreise 29. oktober i år.

Dette blir en fantastisk 8 dagers tur hvor det er lagt inn 5 vandringer som gir IVV- stempling. Detaljprogrammet finner du her. Dersom dette frister kan dere lese om turen og foreta bestilling ved å klikke på boksen til høyre hvor det står ACTIVE TRAVEL.

Videre kan vi informere om at Roy Tait blir med som reiseleder fra Norges Turmarsjforbund. Det blir anledning til å kjøpe pins samt T-skjorter når vi ankommer Salamis Bay Conti Hotel fra det tyrkiske turmarsjforbundet som også har opplegget klart når det gjelder marsjene og stemplingene for de som ønsker det.

Dersom noen vil kjøpe teknisk T-skjorte med flagg og logo samt pins fra Forbundskontoret før avreise er det bare å bestille enten via telefon 67 90 55 36 eller til vår e-postadresse post@turmarsjforbundet.no.

Kypros har gjennomsnittlig 300 soldager i året med et meget behagelig klima. Vi ser frem til et fremtidig godt samarbeide med Active Travel Norge og håper at flest mulig av våre medlemmer har anledning til å delta.