Bli med til Rovinj, Kroatia

Publisert av Espen Andresen 22/05/2014 - 08:27

Da har vi nok en gang gleden av å invitere medlemmene i NORGES TURMARSJFORBUND til en ny tur sydover etter våre vellykkede turer så langt til h.h.v. Nord Kypros og Madeira.

Vi fortsetter vårt gode samarbeide med ACTIVE TRAVEL som vil bidra til å utvikle og styrke det sosiale samholdet mellom medlemmene i NTF ved å tilby attraktive og interessante reiseopplegg til en fornuftig medlemspris samt bidra til å gjøre NTF til en attraktiv medlemsorganisasjon.

Denne gangen går turen til Rovinj i Kroatia med avreise 4. november 2014

Denne gangen blir det en flott 8 dagers tur hvor det er lagt inn 5 vandringer som alle gir IVV stempling.

Videre kan vi informere om at Roy Tait blir med som reiseleder fra NTF.

Kroatia er en av Europas mest populære feriedestinasjoner med god temperatur, velsmakende mat og krystallklart hav. Vi blir med til det populære feristedet Rovinj som sies å være den vakreste byen i det nordlige Kroatia og ligger plassert på Istriahalvøya.
Vi ser frem til en fantastisk tur med mange flotte turopplevelser og håper at flest mulig av våre medlemmer har anledning til å delta.

Dersom dette frister ligger detaljprogrammet om turen og det praktiske om bestilling et tastetrykk unna ved å klikke på boksen til høyre hvor det står ACTIVE TRAVEL