Bli med Norges Turmarsjforbund til paradisøya Madeira

Publisert av Espen Andresen 05/12/2013 - 09:04

Da har vi gleden av å invitere medlemmene i Norges Turmarsjforbund til en ny tur sydover etter vår vellykkede tur til Nord-Kypros i oktober.

Vi fortsetter vårt gode samarbeide med ACTIVE TRAVEL. Samarbeidet skal bidra til å utvikle og styrke det sosiale samholdet for medlemmer i NTF gjennom å tilby attraktive og interessante reiseopplegg til en fornuftig medlemspris samt bidra til å gjøre NTF til en attraktiv medlemsorganisasjon.

Denne gangen går turen vår til Paradisøya Madeira, Atlanterhavets perle med avreise 11. februar 2014

Dette blir en fantastisk 8 dagers tur hvor det er lagt inn 5 vandringer som alle gir IVV stempling. Detaljprogrammet følger vedlagt her.

Dersom dette frister kan dere lese om turen og foreta bestilling ved å klikke på boksen til høyre hvor det står ACTIVE TRAVEL – MADEIRA.

Videre kan vi informere om at Roy Tait blir med som reiseleder fra NTF.

Dersom noen vil kjøpe Pique skjorte i norske farger til kr. 220.- inkl. mva
og pins med det norske flagget og logoen til Norges Turmarsjforbund til kr. 40,- inkl. mva. før avreise er det bare å bestille enten via telefon 67 90 55 36 eller til e-postadresse: shirin@turmarsjforbundet.no

Madeira har et behagelig, mildt subtropisk klima hele året, aldri for varmt eller for kaldt.Vi ser fram til en fantastisk tur med mange flotte turopplevelser og håper at flest mulig av våre medlemmer har anledning til å delta.